Ondersteuning

Op welke systemen werkt Bookinn ?

Bookinn is ontworpen om op verschillende systemen te kunnen werken. Zoals Macintosh, Windows xp, Windows 7 en Vista

Is Bookinn ook geschikt voor uw bedrijf ?
Bookinn kan op maat worden gemaakt voor de specifieke wensen van uw bedrijf. Zoals bijvoorbeeld speciale regels en beperkingen met betrekking tot reserveringen of tarieven.

Hoe snel is Bookinn operationeel ?
Uw backoffice en online reserveringen kunnnen afhankelijk van uw wensen binnen circa 4 tot 5 weken actief zijn.

Waarom is het Bookinn zo voordelig ?
Het Bookinn Systeem is ontwikkeld voor de kleine en middelgrote touroperators en direct sellers.
Bookinn is een gebruikersvriendelijke Windows-toepassing waardoor het direct en zonder opleiding kan worden gebruikt door een grote groep gebruikers. Hierdoor kan een kwalitatief hoogwaardig product voor een scherpe prijs in licentie worden gegeven.

Hoe compleet is Bookinn ?
Bookinn is bijzonder compleet en kan naar wens met vele beschikbare modules worden uitgebreid. Hierdoor komt u nooit voor financiƫle verrassingen te staan.

Hulp op afstand
Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen maken wij gebruik van support op afstand (remote support). Dit betekent dat onze medewerkers op uw systeem kunnen inloggen. Zo kunnen zij eenvoudig samen met u de melding doornemen, analyseren, herstellen en oplossen. Hiermee is een veel sneller herstel mogelijk dan in het geval van on-site support. Tevens kunnen wij updates en revisies installeren zonder dat u hierbij aanwezig hoeft te zijn.

Neemt u graag voor verdere informatie contact met ons op.