Feenstra Rijnreizen

Feenstra Rijn Lijn is de grootste Nederlandse aanbieder van Europese Riviercruises over de Rijn, Donau, Moezel, Main, Neckar en Saar. Feenstra Rijn Lijn biedt ruim 58 verschillende vaarschema's en meer dan 130 riviercruises per jaar, met 13 riviercruise schepen. Ons aanbod van riviercruises strekt zich uit over Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije en Slowakije.

De specialist in Riviercruises over de Rijn, Donau, Moezel, Saar, Neckar, Main

Voor het seizoen 2012 hebben wij alles in het werk gesteld om zo veel mogelijk verschillende rivier cruises in ons programma op te nemen. Naast het optimaliseren van de traditionele vaarschema´s zijn wij er in geslaagd meerdere nieuwe bestemmingen te publiceren.

Net als in afgelopen jaren hebben wij de Donau weer in het programma opgenomen. Het uitgekiende vaarschema geeft u ruimschoots de gelegenheid alle bezienswaardigheden in o.a. Passau, Wenen, Bratislava en Budapest te bezoeken. Ook hebben we weer de luxe 14-daagse reizen over de Rijn, Main en Donau. Door twee reizen met elkaar te combineren kunt u in één keer met het m.p.s. "Rembrandt van Rijn" van Arnhem naar Budapest varen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen twee reizen te combineren en daarmee van Budapest terug te varen naar Arnhem.

Uiteraard is er volop keus uit cruises over de Rijn, Donau, Moezel, Saar, Neckar en Main. In Nederland en België bieden wij 15 verschillende vaarschema's. De lengte van deze riviercruises varieert van 3 tot 14 dagen. We openen het seizoen met een 9-daagse Voorjaarscruise naar Basel.

Riviercruises door Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije en Slowakije
Bij Feenstra zijn vooral de rondreizen door Nederland en/of België zeer geliefd. Er is keus uit meerdere 6-daagse programma´s. Verder zijn er een 10- en 13-daagse reis door Zuid-Nederland en België. Voor diegenen die alle uithoeken van Nederland eens vanaf het water willen bekijken is er de 28-daagse rondreis die eventueel ook in deeltrajecten kan worden geboekt.

Verder wijzen wij u ook op de speciale themareizen die achter in de brochure zijn opgenomen. Nieuw is de 13-daagse Wijn- en Muziekcruise over de Rijn en Moezel. Naast onze Najaarsreizen vindt u hier ook onze geliefde Kerstmarkt-, Kerst- en Nieuwjaarsreizen.

Een riviercruise van Feenstra is een ontspannen en uiterst comfortabele vakantie. Aan boord geniet u volledige verzorging en wordt u omringd door de goede zorgen van een vriendelijke en servicegerichte bemanning. Onderweg is er genoeg afwisseling, want zonder uw koffers in of uit te pakken bent u elke keer weer in een ander plaats.

De passageprijzen van Feenstra zijn zeer aantrekkelijk. Zeker als u beseft dat deze zijn gebaseerd een volledig verzorgde reis. Zelfs u kopje koffie en/of thee wordt op de gebruikelijke tijden geserveerd. Feenstra hanteert geen verborgen toeslagen voor havengelden en belastingen. De enige uitgaven die niet in de reissom zijn opgenomen, zijn de kosten van de optionele excursies en de drankjes van de bar. Op deze wijze komt u in ieder geval niet voor verrassingen te staan.

De Feenstra riviercruises worden in 2012 uitgevoerd door negen schepen, die ieder afzonderlijk een geheel eigen charme en uitstraling hebben. Door het verschil in faciliteiten zijn er natuurlijk meerdere prijsniveaus, maar voor alle schepen geldt dat de bemanning alles in het werk zal stellen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Als u met Feenstra reist dan bent u verzekerd van de ervaring en professionaliteit die wij in ons lange bestaan hebben opgebouwd. De vaarschema´s zijn met zorg samengesteld en aan boord geniet u een uitstekende verzorging. Kies ook voor comfort, afwisseling en een uitstekende verzorging en maak een riviercruise met één van de schepen van Feenstra Rijn Lijn. Wij kunnen u onze reizen van harte aanbevelen.
We hopen u in het komende jaar aan boord te mogen begroeten.
Directie en medewerkers,

FEENSTRA RIJN LIJN B.V.