Partners

Bij Bookinn hechten wij veel waarde aan duurzame relaties met onze partners.

 <>

Comlinq Internet marketing

Comlinq is een ROI driven online marketing bureau dat kennis van online marketing, creatie en IT bundelt voor de beste online marketingix. Zij denken mee over oplossingen op alle niveaus, zowel strategisch als operationeel, waarbij flexibel maatwerk het uitgangspunt vormt.

 

Branche-oplossingen via Account View

AccountView is zeer flexibel van opzet en daardoor eenvoudig te koppelen aan de branche-oplossingen van onze partners.

Zo hebt u met AccountView een complete oplossing, die precies op maat is gemaakt voor uw organisatie en uw branche. Hierbij verzorgen wij de sterke financiële basis en onze partners de specifieke oplossing voor uw branche. Een optimale combinatie, waarmee u profiteert van het beste van twee werelden.

 

Cendris

Het postcodeboek is altijd up-to-date door middel van een online koppeling met AdresXpress van Cendris. Met AdresXpress heeft Bookinn toegang tot het postcodebestand van TPG Post.

 

Galileo®

A Global Distribution System (GDS), helps traditional and online travel agencies by providing rich content and advanced technology that drives increased revenue, reduces labor and improves efficiency. Galileo distributes travel inventory from multiple supplier sources through direct-to-desktop systems, as well as providing e-ticketing and booking products for airlines and travel agencies. Galileo also offers innovative programs benefiting all players in the distribution chain. Worldwide, Galileo connects approximately:

 • 52,000 travel agency locations
 • 425 airlines
 • 23 rental car companies
 • 68,000 hotel properties
 • A wide array of tour operators and cruise lines
 •  

  Micros

  Een steeds breder en belangrijker dienst is Hosting, naast softwareleveranciers voor de gemeentelijkeoverheid en handelsbedrijven heeft nu ook AccountView als een van de belangrijkste leveranciers voor de financiëlemarkt Micros – ASP gecertificeerd als een veilige en betrouwbare partner

   

  Ogone

  Ogone is een van de voornaamste Europese leveranciers van betalingsdiensten, met meer dan 45.000 klanten verspreid over 45 landen. Het bedrijf levert verschillende oplossingen voor het realiseren van elektronische betalingen op diverse gebieden, zoals e-commerce, ticketing, call centers of het hotelwezen. Daarbij gaat het om zowel business-to-consumer oplossingen, als om business-to-business oplossingen (purchasing cards). Het producten- en dienstenaanbod van Ogone behoort tot de meest uitgebreide op de markt, met omvangrijke transactionele- en back-officesystemen. Ogone is met verschillende banken verbonden via beveiligde interfaces en kan op die manier internationale betalingsmethodes aanbieden, zoals Visa, MasterCard, American Express of Diners Club, evenals diverse lokale betalingsmethodes, waaronder iDeal en Machtigingen in Nederland, Bancontact/Mister Cash in België, ELV en Giropay in Duitsland, Carte Bleue in Frankrijk, en nog vele anderen.

   

  GTA

   

  Sunny Cars

  Sunny Cars is in 1991 opgericht in München door Kai Sannwald, die ook nu nog de CEO en eigenaar is. Begonnen met 2 personen zijn we uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Met kantoren in Munchen en Hoofddorp is Sunny Cars actief op de Nederlandse, Belgische, Duitse, Oostenrijkse, Luxemburgse en Zwitserse markt. Sunny Cars is een bemiddelaar in all-in autohuur. Dat betekent dat we zelf geen auto's in bezit hebben, maar wereldwijd contracten afsluiten met autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Dit zijn grote verhuurbedrijven als Alamo, Budget Rent a Car of Europcar, maar ook plaatselijke specialisten. Op die manier kies je bij Sunny Cars uit een enorm aanbod en zijn de tarieven - door de wereldwijde spreiding - altijd voordelig.

  Bovendien is iedere auto die je via ons huurt volledig all-inclusive en heeft de beste verzekeringsvoorwaarden, naar Nederlandse standaard. Dit komt omdat we altijd ons eigen ´Sunny sausje´ toevoegen: het eigen risico betalen we terug bij schade of diefstal net als eventuele schade aan glas-banden-bodem of dak van de huurauto. Bovendien sluiten we standaard een aanvullende WA-verzekering af. Via Sunny Cars boek je op deze manier in meer dan 90 landen jouw ideale auto. En toch voelt Sunny Cars altijd dichtbij. Je krijgt namelijk een uittreksel van het lokale contract en je kunt altijd contact opnemen, 24 uur per dag.

   

  Pyton